A Hikvision úttörő minden-egyben biztonsági terminálja nyerte a Detektor International 2015-ös innovációs díját

A Hikvision, a világ biztonságtechnikai piacának vezető szereplője nyerte a Detektor International magazin 2015-ös évi díját CCTV Innovative Achievement kategóriában, a forradalmi DS-7600NI-E1/A minden-egyben biztonsági termináljával.

A 2015 márciusában piacra dobott DS-7600NI-E1/A egy egyszerű monitornak néz ki, de integrált video rögzítőként, tárolóként és kijelzőként is funkcionál, mindezt egyetlen kompakt eszközben megvalósítva.

Lennart Alexandrie, a Detektor International kiadója a zsűri véleményét idézte a DS-7600NI-E1/A-ról: „Okosan kompakt és a megjelenésében is egyedi – ez a mindennel felszerelt, egyszerűen telepíthető, minden-egyben biztonsági terminál egy egyszerű monitor kinézetével bír”.

A DS-76000NI-E1/A egy 22 hüvelykes LCD monitorral rendelkezik, amely maximális megbízhatóságot biztosít a hagyományos LCD egységek átlagos élettartamának dupláját nyújtva. Minden-egyben eszközként egyúttal egy hálózati video rögzítő (NVR) funkcionalitását is nyújtja, így képes akár 8 hálózati IP kamera rögzítésére, akár 6 megapixeles felbontásig. Opcionálisan HDMI, VGA és belső NVR forrás is csatlakoztatható rá egészen 1920×1080-as felbontásig. Ezen túl USB porttal is rendelkezik, hogy a felhasználók az audio és video anyagokat ily módon importálni és exportálni tudják.

Forrás: http://overseas.hikvision.com/en/Press-Release-details_74_i1028.html

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*