XP-PEN Grafikus tábla – DECO 03 Wireless (10″x5,62″, 5080 LPI, PS 8192, 266 RPS, 6 gomb, USB)

54 800 Ft

Készlet állapot: RAKTÁRON

Cikkszám: 87216 Kategória:

Leírás

Egy szeretett többfunkciós piros számlap.

A Deco 03 hihetetlenül kreatív dizájnt vesz igénybe, és még finomítja azt egy többfunkciós Red Dial.Az anódos oxidációs alumíniumból készült szaténszerű felület érdekében ezt a tárcsát úgy tervezték, hogy kényelmesen illeszkedjen a kezébe, és áttörje a hagyományos grafikus táblagép kialakítását. Használja többfunkciós tárcsankat az elülső és oldalsó elforgatásával. Könnyen irányítható súrlódás nélkül.

Bővítsd a világodat!

A Deco 03 kiterjedt táblagépe nagy és briliáns, mégis úgy tervezték, hogy áttörje az expressz kulcsok és a rajzterület közötti határt. Teljesen ragasztott rajzfóliával rendelkezik, így a Deco 03 tartós.

Vezeték nélküli kapcsolat a vezeték nélküli világért.

A Deco 03 vezetékes és vezeték nélküli USB-képességgel is rendelkezik: Egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt ISM 2.4G USB-vevőt a számítógéphez, hogy vezeték nélkül rajzoljon, vagy csatlakoztassa a Deco 03-at a számítógéphez a mellékelt USB-kábellel a szabványos vezetékes használathoz.

A legújabb passzív toll kialakítás.

Legújabb P05 tollunk 8192 nyomásérzékenységi szinttel rendelkezik, így tartós és kényelmesen illeszkedik a kezedbe.

Egy új grafikus tábla.

Az új Deco 03 10 x 5,62 hüvelykes munkaterülettel rendelkezik, így több hely áll a létrehozáshoz és a munka elvégzéséhez.

Ultravékony és ergonomikus kialakítású.

A Deco 03 csak 8 mm vastag, így teher nélkül bárhová magával viheti.

Jobb és bal kéz használata.

A jobb és a bal oldali felhasználók számára egyaránt tervezték, most már beállíthatja bal vagy jobb oldali módra a könnyű hozzáférés révén. Távolítsa el az összes korlátozást, és állítsa be, hogy mi szeretne lenni!

Sokoldalúság.

A Deco 03 hat testreszabható expressz billentyűvel rendelkezik, amelyek könnyen illeszkednek az ujjhegyéhez. A holttér-csökkentő kialakítással segít hatékonyan megtalálni az expressz kulcsok helyzetét. Az illesztőprogram lehetővé teszi, hogy a billentyűparancsok sok különböző szoftverre hangolhatók.

Többfunkciós tolltartó.

Legújabb többfunkciós tolltartó. Ez biztonságban tarthatja a tollat, a tollat és az USB-vevőt. Használhatja tolltartóként és tolltartóként. Kényelmes, ha mindenhová elviszed.

Kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel és alkalmazással.

Kompatibilis a Windows 7 (vagy újabb), Linux (Részletes verziók), Mac OS X® 10.10 és újabb rendszerrel. Számos nagy tervezőszoftverrel is kompatibilis, mint például a Photoshop®, a SAI®, a Painter®, az Illustrator®, a Clip Studio® és így tovább

 

 

 

További információk

Cikkszám

Felbontás

Garancia, jótállás

Gyártó

Gyártói cikkszám

Méret

Rövid név

Szállítási idő

Termék kategória

Típus, kialakítás

Tömeg

Vámtarifaszám