Akció!

Naipo Masszírozó Váll & Nyak – MGS-321 (melegítő funkció; állítható sebesség; 8 masszázsfej; 3D mozgás; akkumulátor)

26 500 Ft

Készlet állapot: RAKTÁRON

Cikkszám: 76775 Kategória:

Leírás

Állítható masszázs sebesség és kétirányú masszázs – Igény szerint könnyedén állítható 3 különböző fokozatban a masszázs sebessége. Masszázs közben óramutató járásával megegyező és ellentétes irányban automatikusan változik a gyúrási irány, biztosítva ezzel a tökéletes masszázsélményt.

3D masszázs – 8 körkörös gyúró mozgást végző 3D masszázsfejjel rendelkezik, hogy enyhítse a fáradtságot és csökkentse az izmok feszültségét.

Hőterápia – A kellemes hőt biztosító funkció önmagában is hatékonyan segíti elő a vérkeringés élénkítését, támogatja a fáradt izmok ellazulását.

Ergonomikus felépítés – A készülék ergonomikus U-kialakításával tökéletesen illeszkedik a nyak és a váll formájához. Különleges formája lehetővé teszi a multifunkcionális felhasználást, elősegítve a nyak, a váll, a hát vagy a comb relaxációját.

Li-ion akkumulátor – A teljesen feltöltött Li-ion akkumulátor 2 óra folyamatos vezeték nélküli használatot tesz lehetővé. A kompakt kivitelnek köszönhetően könnyedén szállítható a készülék, használja akár irodában munka közben, járműben utazva vagy otthonában.
 

További információk

Cikkszám

Garancia, jótállás

Gyártó

Gyártói cikkszám

Rövid név

Szállítási idő

Termék kategória

Tömeg

Vámtarifaszám