Logitech Billentyűzet/Egér Kit – MK470 US (Vezeték nélküli, Angol kiosztás, USB, fekete)

24 750 Ft

Készlet állapot: ELFOGYOTT

Cikkszám: 87473 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok :

Uralja saját területét.

Bármilyen környezetet minimalistává, modernné és csendessé varázsolhat az MK470 karcsú, vezeték nélküli párossal – egy billentyűzet és egér szupervékony és egyedi formatervezésű párosával –, amely még a legkeskenyebb asztalokon is tökéletes a hatékony munkavégzéshez.

Minimalista. Modern. Karcsú.

Az MK470 karcsú párost az egyszerűség emeli ki társai közül. A karcsú és minimalista kialakítású billentyűzet és egér kihangsúlyozza az íróasztal letisztultságát és rendezettségét.

Helytakarékos hatékonyság.

A kis méretű billentyűzet számbillentyűzetet és 12 funkcióbillentyűt is magába foglal, így szűkebb billentyűzetkiosztásban is minden szükséges billentyűt biztosít Önnek a hatékony adatbevitelhez. A karcsú egér a hordozhatóság etalonja, könnyedén helyet talál neki a laptoptáskában vagy a zsebében, hogy útközben is hatékony legyen.    A páros kis helyigényének köszönhetően a legkeskenyebb asztalokon is dolgozhat, és kényelmes közelségben tarthatja egerét.

Zökkenőmentes, kényelmes gépelés és egerezés.

A lapos kialakítású, ollós mechanikával működő billentyűk kellemes és jól ismert laptopszerű gépelési érzetet nyújtanak. A mindkét kézzel használható, sima kavicsforma kellemesen simul bármelyik tenyérbe.

Szinte hangtalan munka.

Halk billentyűzetével és laborban tesztelt, 90%-kal halkabb egerével szupercsendes munkakörnyezetet teremt Önnek és azoknak, akik körülveszik. (A kattintás hangja több mint 90%-kal csökkent a Logitech M170 egérhez képest. A bal gombos kattintás dBA-értékét független laboratórium határozta meg 1 méter távolságból. )

Egyszerű, megbízható vezeték nélküli kapcsolat.

Egy egyszerű, plug-and-play technológiájú USB-vevőegység szilárd, 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatot biztosít 10 méteres hatótávolsággal. (A vezeték nélküli hatótávolság a környezeti viszonyoktól és a használati körülményektől függően változhat. ) Ennek köszönhetően egy áttekinthető, vezetékmentes asztal birtokosa lesz, és úgy rendezheti el az eszközeit, ahogy csak akarja.

Hosszú használat elemcsere nélkül.

Az egér 18 hónapos üzemideje és a billentyűzet 36 hónapos üzemideje lehetővé teszi, hogy ne kelljen aggódnia a lemerülés miatt. Használaton kívül mindkét eszköz energiatakarékos alvó módba vált át. (Az üzemidő a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat. Az elem mellékelve. )Az egér méretei :

 • Magasság x Szélesség x Mélység:  26,5 mm x 59 mm x 107 mm
 • Tömege: 100 g

A billentyűzet méretei :

 

 • Magasság x Szélesség x Mélység: 373,5 mm x 143,9 mm x 21,3 mm
 • Tömege (elemekkel/aklkumulátorokkal): 558 g

Egér :

 

 • Érzékelő technológiája: Nagy pontosságú optikai mozgáskövetés
 • Érzékelő felbontása: 1000 DPI
 • Gombok száma: 3
 • Görgetőkerék: mechanikus
 • Egér tápellátása: 1 db AA

Billentyűzet :

 

 • Billentyűzet tápellátása: 2 db AAA
 • Vezeték nélküli technológia: Logitech Nano vevőegység

A csomag tartalma: Billentyűzet; 2 darab AAA méretű elem (előre behelyezve); Egér; 1 db AA méretű ceruzaelem (előre behelyezve); USB-vevőegység;  felhasználói útmutató

 

 

Így is ismerheti: MK 470 US 920 009204, MK470US920009204, MK470 US (920 009204), MK470US920-009204, MK 470 US (920-009204)

További információk

Cikkszám

Garancia, jótállás

Gyártó

Gyártói cikkszám

Rövid név

Szállítási idő

Termék kategória

Tömeg

Vámtarifaszám