Barion Pixel

GARETT Gyerek Okosóra – Kids Cloud 4G kék

42 070 Ft

Készlet állapot: RAKTÁRON

Cikkszám: 88621 Kategória:

Leírás

OKOSÓRA GARETT KIDS CLOUD 4G FEKETE

Funkciók és műszaki adatok

  • Vízálló IP67
  • Érintőképernyő
  • GPS/WiFi/LBS
  • Hang-/videohívások
  • Hangértesítések
  • SOS gomb
  • Alvásfigyelő/Pedometr
  • Beépített kamera
  • Ébresztőóra/számológép
  • Nézze meg a keresési funkciót

 

 

Garett Kids Cloud 4G okosóra

A Garett Kids Cloud 4G egy vízálló okosóra gyermekeknek, amely színes kijelzővel ellátott érintőképernyővel van felszerelve. Ennek köszönhetően mindig tudni fogja, hogy hol segíti gyermekét a négy helymeghatározási módszer (GPS, WiFi, LBS és AGPS) megmentésére, ami megkülönbözteti ezt a modellt másoktól. Ezenkívül a hang- és videohívások lebonyolításának funkciója lehetővé teszi, hogy folyamatosan kapcsolatba lépjen gyermekével. A biztonságot egy speciális SOS gomb is biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal segítséget hívjon.

Tartós és ellenálló

Az okosórát IP67 vízálló osztály jellemzi, ami azt jelenti, hogy ellenáll a fröccsenésnek és a vízsugarakkal való érintkezésnek. Ezenkívül az óra védve van a portól, így nem kerül be a belsejében elhelyezett érzékeny elemekbe, és nem károsítja a mechanizmust. Sőt, az okosórának cserélhető szíja van, ami azt jelenti, hogy szükség esetén csak a sérült szilikon karkötőt kell lecserélnie egy újra, és a színét is a ruhához kell igazítania, így mindössze annyit kell tennie, hogy vásárol néhány további pántot különböző színekben, és igényeinek megfelelően megváltoztatja őket.

 

Kompatibilis a különböző operációs rendszerekkel

Az okosóra teljes mértékben kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel. Ez lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen párosítsd az órádat a szülőd okostelefonjával. Ellenőrizheti gyermeke eszközéről érkező adatokat a telefonján, például a lépések számát, a megtett útvonalat, valamint egy speciális, ingyenes Garett Tracker alkalmazás segítségével használhatja az összes kiterjesztett funkciót, például a hangfigyelést.

Hang- és videohívások fogadása és kezdeményezése

A nanoSIM-kártyanyílással az okosóra telefonként működik, így képesek vagyunk hívásokat kezdeményezni, fogadni és elutasítani. Elkerüljük az okostelefon tárolásának zavarát, hogy ne veszítse el vagy sértse meg, mivel mindig a gyermek kezén lesz. A szokásos hanghívások mellett az okosóra lehetővé teszi videohívások kezdeményezését is, amelyek még jobb betekintést nyújtanak gyermeke jelenlegi tevékenységébe.

 

Rendkívül pontos helyolvasás

A Garett Kids Cloud 4G-t négy helymeghatározási technológia támogatja – nemcsak a szabványos GPS-t és WiFi-t használják, hanem az LBS-t és az AGPS-t is. Ez nagyobb pontosságot biztosít – még akkor is, ha az egyikük meghibásodik, vagy valamilyen oknál fogva interferencia van, az óra átkapcsol. Nem kell attól sem tartania, hogy az okosóra valahol eltéved. Az órakeresési funkció pótolhatatlan. Mostantól kezdve az elveszett tárgy megtalálása triviális lesz.

Egyszerű és intuitív eszközkezelés

A Garett Kids Cloud 4G rendkívül könnyen használható. Ez egy új, sokkal egyszerűbb operációs rendszernek és egy lengyel nyelvű menünek köszönhetően lehetséges. A kényelmes, 1.28 hüvelykes érintőképernyő szintén nagy segítség. Az alkalmazott megoldások kedvéért biztos lehet benne, hogy a készülék használata rendkívül egyszerű lesz a gyermek számára, és nem okoz neki a legkisebb bajt. Ezenkívül a készlethez egy világos használati utasítás tartozik.

A gyerekek biztonságának gondozása

A biztonsági funkciókkal ellátott gyermek okosóra segít biztosítani gyermeke maximális védelmét. A hely mellett található a GEOfencing is. Ez lehetővé teszi egy adott terület kijelölését, és a GPS-navigációnak köszönhetően azonnal értesítést kap, amint a gyermek elhagyja a területet. A távoli lehallgatás lehetővé teszi, hogy észlelje a lehetséges fenyegetést, amikor valami nemkívánatos dolog kezd történni, és az SOS gomb arra készteti gyermekét, hogy egyetlen gyors kattintással segítséget hívjon. A gyermekek biztonságának megőrzése még soha nem volt ilyen egyszerű.

Életmód monitorozás

Az intelligens óra használatával gyermeke megváltoztathatja életmódját. A lépésszámláló a megtett útvonal hosszát méri, a Garett Tracker alkalmazás pedig lehetővé teszi, hogy újra létrehozza az útvonalat egy térképen. Ennek köszönhetően azt is felfedezheti, hogyan javul gyermeke állapota, és milyen előrehaladást ér el. Az alvásfigyelés segít jelentősen javítani a pihenés minőségét. Ezzel az üzemmóddal ellenőrizheti az alvás minőségét és hosszát, amelynek köszönhetően biztosítja a megfelelő regenerációt, és ezáltal gyermeke fejlődését.

Iskola-előkészítés

Gyermekeinek minden matematikaóra során számológépre van szükségük. Az okosórának köszönhetően azonban már nem kell magukkal vinniük, mert most már elég egy karóra. Könnyen használható, ezért lehetővé teszi a végrehajtott funkciók eredményének gyors kiszámítását. A gyermek matematikai képességeit egy kellemes matematikai játék fejlesztheti, például a tömegközlekedéssel való utazás során az idő eltöltésének módjaként. Okosóra ébresztőórával? Most még a legnagyobb alvó sem fog átaludni a reggelit, mielőtt iskolába megy. Azonban minden utazás során szükség lesz a beépített kamerára az órában.

Tartós akkumulátor és gyors töltés

Körülbelül 2 órát vesz igénybe az 500 mAh-s lítium akkumulátor feltöltése, amellyel ez a gyermek intelligens órája fel van szerelve. Készenléti állapotban körülbelül 3 napig tart, míg a munkaidő körülbelül 2 nap. A hosszú futásidő biztosítja, hogy a készülék ne ürítsen ki véletlenül és váratlanul, például hosszabb utazás vagy egy esti szórakozás során. Tehát nyugodt lehet gyermeke biztonságával kapcsolatban az otthonon kívül

További információk

Cikkszám

Garancia, jótállás

Gyártó

Gyártói cikkszám

Rövid név

Szállítási idő

Termék kategória

Tömeg

Vámtarifaszám

Vezeték nélküli hálózat

Alvás figyelő

Bluetooth

GPS

Kamera

Kijelző fajta

Kijelző méret

Lépésmérő

Memória méret

Memória ROM

Micro SIM kártya slot

Szín

Termék kategória főcsoport

Verified by MonsterInsights