GARETT BEAUTY – True Scrub kavitációs hámlasztó eszköz fehér

36 100 Ft

Készlet állapot: RAKTÁRON

Cikkszám: 87914 Kategória:

Leírás

Kavitációs hámlasztó készülék – Garett Beauty True Scrub
Tökéletesen sima bőrről álmodsz, de nem tudod, hogyan érd el? Próbáld ki a kavitációs hámlást! A Garett Beauty True Scrub egy olyan eszköz, amely ultrahanggal mélyen megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől és faggyúktól, és hámlasztja az elhalt bőrsejteket. Azt is lehetővé teszi, hogy részesüljenek a fiatalító EMS impulzusok, tápláló iontoforézis és foton terápia. Készülékünkkel szinte bármilyen bőrproblémától megszabadulhat!

Ultrahangos tisztítás és EMS impulzusok
A kavitáció egy fizikai jelenség, amely ultrahangot használ a folyadékok mikroszkopikus részecskékké történő lebontására, amelyek segítenek megtisztítani a szennyeződéseket a bőrből és hámlasztani az elhalt bőrsejteket. A bőrt puha, sima és tökéletesen tiszta. Garett Beauty True Scrub eszközünk lehetővé teszi, hogy kihasználja az EMS impulzusokat, amelyek finoman stimulálják a bőrsejtek regenerálódását, javítják a bőr feszességét és segítenek megszabadulni a ráncoktól. Ezeknek a funkcióknak a kombinációja még szebbé teszi az arcszínét!

Iontoforézis és fototerápia
A Garett Beauty lehetővé teszi az iontoforézis előnyeit, egy olyan kezelést, amelynek célja a bőr elektrosztatikus egyensúlyának helyreállítása. A pozitív ionok segítenek megtisztítani a bőrt, míg a negatívak segítenek táplálni és regenerálni. Ezeket a hatásokat fokozhatja a megfelelő színű fény használata. A kék fényterápia segít csökkenteni a sérüléseket és a gyulladást, míg a vörös fényterápia felgyorsítja a sejtek anyagcseréjét, és serkenti a kollagén és az elasztin termelését, amelyek felelősek a bőr feszességéért.

Magas rezgési frekvencia
A 20-30 kHz-es magas frekvenciájú ultrahangos rezgések segítenek alaposan megtisztítani a pórusokat és eltávolítani az elhalt bőrsejteket. Az eredmény egy azonnal ragyogóbb, fényesebb és frissebb arcbőr. A higiénikus rozsdamentes acél lemez segít irányítani az ultrahangot a bőr minden területére, pontosan oda, ahol szüksége van rá.

Akkumulátoros
A Garett Beauty True Scrub a mobil szépségszalonja. Most már bárhol megkaphatja kedvenc kezeléseit. Egy töltési ciklus körülbelül 4 órányi folyamatos használatig tart. A készülék praktikus alakja lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye, anélkül, hogy aggódnia kellene az áramforráshoz való hozzáférés miatt.

Kényelem és biztonság
A Garett Beauty True Scrub kavitációs hámozó készülék professzionális eredményeket kínál, hasonlóan a szépségszalon szabványaihoz. Ugyanakkor rendkívül kényelmes a használatban. Egyetlen gombbal működik, és a kijelzőn az aktuálisan használt mód látható. Egyszerűen válassza ki a kívánt funkciót, és lassan csúsztassa a rozsdamentes acéllemezt az arcára. A készülék teljesen biztonságos és otthoni használatra alkalmas.

Műszaki adatok
Termékdimenziók 170*45*21 mm
Működési idő Do 4 godzin
Töltési feszültség 5V
Töltési idő 120 perc
Akkumulátor kapacitása 450mAh
Nettó súly 90g

További információk

Cikkszám

Garancia, jótállás

Gyártó

Gyártói cikkszám

Rövid név

Szállítási idő

Termék kategória

Tömeg

Vámtarifaszám