Barion Pixel

GARETT BEAUTY – SHINE testborotva rózsaszín

32 430 Ft

Készlet állapot: ELFOGYOTT

Cikkszám: 87917 Kategória:

Leírás

Garett Beauty Shine testborotva
Szeretne sima bőrt elérni gyors és problémamentes módon? Felejtsd el az eldobható borotvákat, és válaszd helyette a modern Garett Beauty Shine testborotvát. A készülék teljesen fájdalommentes, mégis rendkívül hatékony módon távolítja el a nem kívánt hajat. Néhány perc alatt élvezheti a selymes sima bőrt a test bármely részén. A gondosan megtervezett forma kivételes kényelmet biztosít minden kezelés során. Ez a megbízható eszköz lesz az új legjobb barátod!

4 mozgatható fej
A 4 rugalmas vágófej kombinációja kivételesen pontos borotválkozást biztosít. Ergonomikus formájuknak köszönhetően könnyen alkalmazkodnak a test minden görbéjéhez. A borotválkozás teljesen fájdalommentes és nem károsítja a bőrt, míg a nagy munkaterület nagyon gyorssá teszi a kezelést. Sőt, a Garett Beauty Shine testborotva kialakítása biztosítja a pontos szőrtelenítést anélkül, hogy vizet, borotvahabot, szappant vagy más kozmetikai terméket kellene használnia. Most gyorsan borotválhatja a testét, további eszközök nélkül!

LED háttérvilágítás
Felejtsd el a nehezen észrevehető szőrszálakat. A beépített LED-es háttérvilágítással a Garett Beauty Shine lehetővé teszi, hogy könnyen észrevegye azokat a területeket, amelyeket borotválni kell, és azonnal értékelje az eredményeket. Ezenkívül a készülék kivételes pontosságot garantál, így pontosan a kívánt eredményeket érheti el.

Könnyű karbantartás és pengecsere
Tompa borotva használatával nemcsak rosszabb eredményeket érhet el, hanem károsíthatja a bőrt is. A Garett Beauty Shine segítségével elfelejtheti ezt a kockázatot! A pengék cserélhetők, így könnyen biztosíthatja, hogy a készülék mindig használatra kész legyen. A készletben található kefe segít megtisztítani a haj pengéit vagy az elhalt bőrsejteket. Ez teszi a borotválkozást hatékonysá és biztonságossá.

Akkumulátoros
Sima bőr "az úton" vagy különösen nehéz körülmények között? Most már nem probléma. A Garett Beauty Shine készülék beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Egy töltési ciklus több borotválkozásig tart. Ez lehetővé teszi a készülék használatát még nehéz körülmények között is, például ha nincs hozzáférése zuhanyzóhoz vagy konnektorhoz. Sima lábak, hónalj, bikinis terület? Most pár perc alatt elintézheted. A beépített akkumulátor rendkívül kényelmes, mivel nem kell aggódnia a kusza kábelek miatt.

Biztonságos és kényelmes teljes test borotválkozás
A Garett Beauty Shine kialakítása magas szintű biztonságot biztosít – sokkal magasabb, mint ha rendszeresen eldobható borotvákat használ a bőrön. Azt is lehetővé teszi, hogy kényelmesen elérje a test minden részét. A készülék nagyszerű termék mind a férfiak, mind a nők számára, akik magabiztosan szeretnék felfedni bőrüket. A Garett Beauty Shine kiválasztásával ön is segít a környezet gondozásában, mivel már nem kell eldobható borotvákat vásárolnia!

Műszaki adatok
Termékdimenziók 90*60*65 mm
Töltési idő 2 óra
Töltési feszültség DC5V
Operációs 2 óra
Akkumulátor kapacitása 500mAh
Nettó súly 350g

További információk

Cikkszám

Garancia, jótállás

Gyártó

Gyártói cikkszám

Rövid név

Szállítási idő

Termék kategória

Tömeg

Vámtarifaszám

Termék kategória főcsoport

Verified by MonsterInsights