GARETT BEAUTY – RELAX Eye szemmasszírozó, fehér

78 500 Ft

Készlet állapot: RAKTÁRON

Cikkszám: 87886 Kategória:

Leírás

Garett Beauty Relax szemmasszírozó
Pihennie kell egy nehéz nap után? Vedd fel a Garett Beauty Relax Eye-t, kapcsold be kedvenc lejátszási listádat, és lazíts, miközben gondoskodsz a szemed körüli finom bőrről. Ez az állítható fejpánttal és masszírozó párnákkal ellátott vezeték nélküli eszköz tökéletes módja annak, hogy egy pillanatra elszakadjon a valóságtól, és elmerüljön a mély pihenés világában. Jól hangzik, ugye? Van még benne valami: fedezze fel a Garett Beauty Relax Eye masszírozónk összes funkcióját, és vigye a pihenést a következő szintre!

Légtömörítés
A légtömörítési technológia stimulálja az idegrendszert, és növeli a masszázs minőségét és hatékonyságát. A készülék levegőt kényszerít a párnákba, gyengéd relaxációs és terápiás nyomásmasszázst biztosítva.

Meleg tömörítési funkció
A fűtött párnák serkentik a vérkeringést, támogatják a szemizmokat, enyhítik a szárazságot és csökkentik a szemfáradtságot. A meleg tömörítési funkciónak is nyugtató hatása van, ezért ügyeljen arra, hogy használja, amikor jó pihenésre van szüksége.

Rezgő masszázs
A rezgő masszázs funkció serkenti a vérkeringést, javítja a ciliáris izmok rugalmasságát és megkönnyíti a szemizmok alkalmazkodását a változó körülményekhez. A kíméletes rezgő masszázs kiváló kikapcsolódást is nyújt, így a készülék ideális a mindennapi pihenéshez.

Infravörös mozgásérzékelő
A beépített infravörös mozgásérzékelő lehetővé teszi a készülék egyszerű vezérlését. A csukló egy mozdulatával beállíthatja a légnyomás módot és a masszázs intenzitási szintjét.

Beépített hangszórók és újratölthető akkumulátor
Játssza le kedvenc zenéit Bluetooth-on keresztül, és vezérelje a készüléket hangüzenetekkel. A beépített újratölthető akkumulátor lehetővé teszi, hogy a Garett Beauty Relax Eye masszírozóját bárhová magával vigye, így bárhol és bármikor kényeztesse magát egy pillanatnyi kikapcsolódással!

Műszaki adatok
Termékdimenziók 195*96*38 mm
Légnyomás 86 – 106 kPa
Töltési feszültség 5 V/1 A
Töltési idő 3 óra
Akkumulátor kapacitása 1650 mAh
Nettó súly 310 g

További információk

Cikkszám

Garancia, jótállás

Gyártó

Gyártói cikkszám

Rövid név

Szállítási idő

Termék kategória

Tömeg

Vámtarifaszám