GARETT BEAUTY – Pure Skin mikrodermabráziós készülék

27 200 Ft

Készlet állapot: RAKTÁRON

Cikkszám: 87874 Kategória:

Leírás

Termékdimenziók
173*44*40 mm
Nettó súly
133g
Hatalom
3W
Tápfeszültség
3,2-4,2 V
Áramforrás
beépített akkumulátor (újratölthető)
Töltési feszültség
5V/1A
Akkumulátor kapacitása
450 mAh
Töltési idő
2 óra
Szívóerő
5 mód, 58-68 kpa
Meleg/hideg tömörítési mód
Nem
Fotonterápia
Nem
 

Mikrodermabrázió – Szépség tiszta bőr
A mikrodermabrázió az egyik legátfogóbb kezelés, amelyet a szépségszalonokban nyújtanak. Ez egy módja annak, hogy hámlasztsuk a kalluszos bőrt, valamint csökkentsük a pórusokat, megszüntessük a tökéletlenségeket és a finom vonalakat. Ez a kezelés minden korosztály számára ajánlott, és segít láthatóan javítani a bőr állapotát. Most a Garett Beauty Pure Skin segítségével otthonában is elvégezheti.

A Beauty Pure Skin otthoni mikrodermabráziós készülék gyengéd vákuummasszázzsal működik. Segít eltávolítani az elhalt bőrsejteket és megtisztítja a pórusokat, akárcsak egy professzionális kezelés egy szépségszalonban! Az otthoni mikrodermabrázió hihetetlenül simavá teszi a bőrt, valamint segít megfiatalítani és feszesebbé tenni. A modern technológia használatának köszönhetően a Garett készülék minden bőrtípushoz alkalmas.

5 szívóerő
Akár 5 szívóerővel is beállíthatja a készüléket az Ön igényeihez. Válassza a bőr gyengéd hámlását vagy a mitesszerek és egyéb szennyeződések erőteljes eltávolítását – ez rajtad múlik! A készülék olyan könnyen használható, hogy könnyedén kiválaszthatja a legjobb megoldást annak biztosítására, hogy a kezelés egyszerre hatékony és kényelmes legyen.

5 cserélhető fej
A különböző fejek sokkal könnyebbé teszik a kívánt eredmények elérését. A kiválasztott opciótól függően a szívás egyidejűleg fog működni az arc nagyobb vagy kisebb területén. Válassza ki az ovális fejet a feszesebb bőr, a finom vonalak simítása és a gyengéd emelő hatás érdekében. A mitesszerek eltávolításához a kerek fejeket ajánljuk – ezek kisebbek a pontosabb működéshez és szélesebbek az arc nagyobb területének kezeléséhez. A gyengéd masszázs eltávolítja az elhalt bőrsejteket is, így az arc hihetetlenül sima lesz minden kezelés után.

 

 

 

 

További információk

Cikkszám

Garancia, jótállás

Gyártó

Gyártói cikkszám

Rövid név

Szállítási idő

Termék kategória

Tömeg

Vámtarifaszám