GARETT BEAUTY – Lift Eye PRO szónikus szemmasszírozó, fehér-ezüst

52 800 Ft

Készlet állapot: RAKTÁRON

Cikkszám: 87909 Kategória:

Leírás

Garett Beauty Lift Eye Pro masszírozó
A finom szemkörnyék különleges kezelést igényel. A szemkörnyék bőre nagyon érzékeny a szilárdság elvesztésére és a ráncok kialakulására. A megoldás a Garett Beauty Lift Eye Pro masszírozó, amely táplálja és feszesíti a szem körüli bőrt, serkenti a vérkeringést, javítja az anyagcserét és eltávolítja a szennyeződéseket. Tartsa meg a fiatalos megjelenést hosszabb ideig, és kényeztesse magát a végső pihenéssel egy masszírozóval, amely helyreállítja ragyogó megjelenését!

4 üzemmód
A Garett Beauty Lift Eye Pro masszírozó 4 üzemmódot kínál. Válasszon a meleg és a hideg tömörítés között – ezek a funkciók kombinálhatók szonikus rezgésekkel a bőr további tisztításához. Felejtsd el a fáradt és fájdalmas szemterületet táskákkal a szemed alatt. Lift Eye Pro masszírozónkkal bármikor élvezheti a mély kikapcsolódást!

Szonikus rezgések
A speciálisan kialakított hang vibrációs technológia támogatja a bőrt és javítja a tisztítási hatékonyságot. A nagyfrekvenciás rezgések mélyen behatolnak a bőrbe, eltávolítják a sminket és a szennyeződéseket, csökkentik az izomfáradtságot és frissítik a finom szemterületet. Kombinálhatja a szonikus rezgéseket meleg vagy hideg tömörítéssel, hogy a szemét a végső relaxációhoz biztosítsa.

Meleg és hideg tömörítés
A meleg borogatás növeli a bőr rugalmasságát, elősegíti a sejtek regenerálódását, megakadályozza a ráncok kialakulását és biztosítja a relaxáció érzését. Pórusokat is nyit, javítja a vérkeringést és megkönnyíti a bőr tisztítását. Az alacsony hőmérséklet viszont bezárja a pórusokat és serkenti a vérkeringést. Enyhíti az irritációt, elősegíti az izomregenerációt és javítja a bőr állapotát. Használjon meleg és hideg tömörítési funkciókat az Ön igényeinek megfelelően, és hagyja pihenni a szemét!

Ergonomikus kialakítás és beépített újratölthető akkumulátor
Akkus szemkörnyéki masszírozónk ergonomikus alakú, ami kényelmesebbé teszi a használatát. A karcsú kialakítás és a beépített újratölthető akkumulátor lehetővé teszi, hogy otthon, a munkahelyen vagy utazás közben használja.

Műszaki adatok
Termékdimenziók 52*175*47 mm
Üzemi hőmérséklet 19 – 45°C
Rezgési frekvencia 12000 hz
Töltési idő 2 óra
Akkumulátor kapacitása 1000mAh
Nettó súly 128g

További információk

Cikkszám

Garancia, jótállás

Gyártó

Gyártói cikkszám

Rövid név

Szállítási idő

Termék kategória

Tömeg

Vámtarifaszám