GARETT BEAUTY – Fresh Skin PRO mezoterápiás készülék

117 100 Ft

Készlet állapot: RAKTÁRON

Cikkszám: 87875 Kategória:

Leírás

Garett Beauty Fresh Skin Pro mezoterápiás készülék
Zavar az unalmas bőr, ami elvesztette a ragyogását? Kényeztesse magát egy mezoterápiás kezeléssel a Garett Beauty Fresh Skin Pro-val otthoni használatra, amely táplálja a bőrt és ragyogóvá teszi. A tű nélküli mezoterápia egy egyszerű kezelés, amely elektromos impulzusokat használ, hogy segítsen a tápláló hatóanyagoknak mélyen behatolni a bőrbe. Használjon forró tömörítést, és megszabaduljon a kozmetikai termékek szennyeződéseitől és maradványaitól. Javítsa bőre rugalmasságát, és szabaduljon meg a kitágult kapillárisoktól az EMS elektrostimulációs és fényterápiás funkciók kiválasztásával. Vezessen be tű nélküli mezoterápiás kezelést otthoni bőrápolási rutinjába a fiatalos megjelenés érdekében!

Iontisztító és hidratáló funkció
Alkalmazzon tápláló esszenciát vagy testápolót, és kezdjen el egy iontisztító kezelést! Ez a módszer ionokat használ a mikroorganizmusok és a káros anyagok eltávolítására a bőrből. A kezelés javítja a vérkeringést, tisztítja, táplálja és hidratálja a bőrt, helyreállítva ragyogását és rugalmasságát. Felkészíti a bőrt, hogy felszívja a bőrápolási termékek hatóanyagait.

 

Hideg tömörítési funkció
Hajlamos a bőre irritációra? Az alacsony hőmérséklet segít enyhíteni az irritációt, megkönnyebbülést hozva a bőrre és a kényelem érzésére. A hideg tömörítés funkció is egy nagyszerű módja annak, hogy pihenjen egy tű nélküli mezoterápiás kezelés után.

 

RF technológia
A vezeték nélküli mezoterápiás eszközünk lehetővé teszi a rádiófrekvenciás elektromágneses sugárzás kezelését. Az RF technológia serkenti a kollagén regenerálódását a bőrben, kitölti a ráncokat és megszünteti a hegeket. Tű nélküli mezoterápia tökéletes a napi bőrápoláshoz, helyreállítva a bőr ragyogását és rugalmasságát!

EMS függvény
Tartsa feszesen bőrét a Garett Beauty Fresh Skin Pro segítségével! Rendszeres masszázs EMS impulzusok karcsúsítja és cégek kiválasztott testrészek, csökkenti a cellulit, javítja a vérkeringést, eltávolítja az anyagcsere-salakanyagok és oxigéndús izmok.

LED piros fény terápia
A vörös fénnyel ellátott LED-es fototerápia támogatja a regenerációs folyamatokat és javítja a bőr rugalmasságát. A vörös fény segít eltávolítani a finom ráncokat és serkenti a kollagén termelést. Használja ki vezeték nélküli mezoterápiás készülékünk minden előnyét otthoni használatra, pontosan akkor, amikor szüksége van rá!

Műszaki adatok
Termékdimenziók 187*51*63 mm
Üzemi hőmérséklet 6 – 38°C (+/-5°C)
Rezgési frekvencia 10-30 Hz
Töltési idő 150 perc.
Akkumulátor kapacitása 1200mAh
Nettó súly 298g

 

További információk

Cikkszám

Garancia, jótállás

Gyártó

Gyártói cikkszám

Rövid név

Szállítási idő

Termék kategória

Tömeg

Vámtarifaszám