GARETT BEAUTY – Beauty Smile Lite Fogfehérítő lámpa

24 600 Ft

Készlet állapot: RAKTÁRON

Cikkszám: 87921 Kategória:

Leírás

Élvezze a gyönyörű mosolyt
Szégyelled a mosolyodat a fogaid csúnya elszíneződése miatt? A fogfehérítési kezelésnek nem kell drága vagy kényelmetlennek lennie! Beauty Smile Lite fehérítő lámpa egy speciális géllel segít, hogy mosolya jelentősen fényesebbé váljon mindössze 7 nap alatt. Használja a készletet minden nap az utasításoknak megfelelően, és csak egy hét múlva látni fogja az eredményeket. A Garett Beauty Smile Lite fogfehérítő lámpa otthoni használatra tervezett eszköz – teljesen biztonságos és kényelmes is. Csak napi 30 percet vesz igénybe 7 napig, hogy jelentősen csökkentse a foltok láthatóságát anélkül, hogy károsítaná a fogzománcot.

Teljes fogfehérítő készlet
A Beauty Smile Lite doboz többek között egy kék LED-es fényt kibocsátó fogfehérítő lámpát, 3 fehérítő gélt tartalmazó applikátort, egy univerzális szilikon szájtálcát és egy színdiagramot tartalmaz, amely segít felmérni a kezelés eredményeit. A fény aktiválja a gélt, amely segít gyorsan és biztonságosan fehéríteni a fogakat (nem tartalmaz hidrogén-peroxidot és nem erodálja a fogzománcot). A készlet teljes 7 napos kezelést kínál, amely után a fogak akár több árnyalattal is világosabbak lesznek! Az eredményeket a mellékelt színdiagram segítségével ellenőrizheti.

Könnyen használható
Csatlakoztassa a szilikon szájtálcát a LED-es fehérítő lámpához. Tegyen egy kis mennyiségű fehérítő gélt a szájtálcába. Helyezze be a szájába, ügyelve arra, hogy a gél ne érintse meg az ínyt, és kapcsolja be a készüléket. Hagyja bekapcsolva 30 percig, majd öblítse ki a száját meleg vízzel. Ismételje meg a kezelést minden nap néhány napig, hogy teljesen átalakítsa a mosolyát! Semmi másra nincs szükséged.

Eltávolítja a foltokat a kávéból, a teából, a dohányzásból és még sok másból

Már nem kell lemondania a kis mindennapi örömökről, ha fehérebb mosolyt szeretne élvezni! A Beauty Smile Lite egy otthoni fogfehérítő készlet, amely segít eltávolítani a többek között a kávé, tea vagy vörösbor rendszeres fogyasztása, valamint a dohányzás által okozott foltokat. Ez is világosítja a fogak színét, amelyek az idő múlásával sárgára váltak.

 

Cserélhető akkumulátor
A Beauty Smile Lite egy cserélhető akkumulátorral működő fogfehérítő lámpa. Nem kell aggódnod a töltés miatt! Ez azt jelenti, hogy bárhol elvégezheti a kezelést – függetlenül a körülményektől.

 

Gyors eredmények, biztonságos fogfehérítés
A Beauty Smile Lite fogfehérítő lámpával teljes 7 napos fogfehérítési kezelést kaphat, anélkül, hogy fogorvoshoz kellene mennie, vagy egy vagyont kellene költenie további kezelésekre. A készletben található fogfehérítő gél biztonságosan használható, miközben néhány ülés után látható hatásokat is biztosít. Az eredmények körülbelül 2-3 hónapig tartanak (az étrendtől függően), és más Garett termékek használatával tarthatók fenn.

 

A legjobb eredmény érdekében használja a Garett Smile Powder faszénport a lámpa minden használata előtt.

Cserélhető szilikon szájtálca
Cserélhető szilikon szájtálca, amely könnyen alkalmazkodik a fogak alakjához.

 

Műszaki adatok
Időzítő 30 perc
LED-es lámpák 5
Áramforrás Akkumulátor
Akkumulátor típusa CR2032, két akkumulátor tartalmazza a készlet

 

 

 

További információk

Cikkszám

Garancia, jótállás

Gyártó

Gyártói cikkszám

Rövid név

Szállítási idő

Termék kategória

Tömeg

Vámtarifaszám