Dahua XVR – XVR7104HE-4K-I2 (4 port, 8MP/30fps, H265+, 1x Sata, HDMI+VGA, RJ45)

140 700 Ft

Készlet állapot: RAKTÁRON

Leírás

Videó felbontás

A DAHUA XVR7104HE-4K-I2 XVR digitális videó rögzítő egyszerre több Analóg HD kamera élőképének rögzítésére is alkalmas, egészen pontosan 4 db x 8 Megapixel maximum felbontású felvétel egyidejű rögzítésre képes. A felvételeket készítheti mozgás érzékelésre vagy akár folyamatos rögzítéssel és mindkettő esetben alkalmas a körkörös rögzítésre is, azaz a régi felvételeket automatikusan törli és az újakat menti helyettük.

A DAHUA XVR7104HE-4K-I2 digitális videó rögzítő a kamerákkal való kommunikáció során a kamerák által átadott videó jelet önmaga digitalizálja, ezáltal elérhetővé teszi azt monitoron, számítógépen és természetesen mobil applikáción keresztül is.

A visszajátszáskor a már digitalizált nagy felbontású videó képanyag érhető el, ezért a lejátszandó anyag felbontása meghatározza az egyidejűleg visszajátszható csatornák számát is.

Az Analóg HD kamerák rögzítőhöz történő csatlakozására összesen 4 db BNC típusú videó bemeneti csatlakozóval rendelkezik.

A Dahua XVR rögzítők használata esetén nem kell kompromisszumot kötnünk, hiszen a Dahuanál már megszokott HD-CVI és hagyományos analóg (CVBS) kamerák mellett kezeli az AHD és TVI kamerákat is, így bármilyen kamerát is használtunk korábban vagy fogunk használni a közeljövőben, a rögzítő alkalmas lesz a kezelésére. Arra viszont figyelni kell, hogy a megadott 8 Megapixel felbontási adat a Dahua saját márkás kameráira vonatkozik. Más gyártók kamerái esetén a kompatibilitás 1080p felbontásig használható teljes bizonyossággal.

A DAHUA XVR7104HE-4K-I2 XVR támogat bizonyos számú Dahua IP kamerát is, így a megadott csatornaszám felett további bővítésre ad lehetőséget IP kamerákkal. Amennyiben letiltunk egy BNC bemenetet úgy helyette további IP kamerát csatlakoztathatunk a rendszerhez, így tökéletes hibrid megoldást nyújt a felhasználóknak.

  

További információk

Cikkszám

Felbontás

Garancia, jótállás

Gyártó

Gyártói cikkszám

H265

HDD csatolófelület

Max. IP kamerák száma

Max. rögzíthető csatornák

Maximum hálózati adatátvitel

Maximum használható HDD

Működési hőmérséklet

ONVIF támogatás

PTZ Vezérlés

Rövid név

Szállítási idő

Tápellátás, tápegység

Termék kategória

Tömeg

Tömörítés, videókódolás

USB 2.0 port

USB 3.0 port

Vámtarifaszám

Video bemenetek száma

Video bemenetek típusa

Video kimenetek típusai