Barion Pixel
hikvision

Megnyílt a Hikvision dél-afrikai létesítménye

A Hikvision, a világ vezető biztonságtechnikai termék és szolgáltatás beszállítója bejelentette, hogy megnyitotta a johannesburgi irodáját Dél-Afrikában.
„A Hikvision nagy ismertségre tett szert a piacon, a pozíciónk az elmúlt időszakban sokat erősödött, a cég a globális biztonságtechnikai piac 16.3%-át birtokolja.” – mondta James Dong, a Hikvision dél-afrikai divíziójának ügyvezetője. „A gyors fejlődésünk megköveteli tőlünk, hogy nagyobb figyelmet szenteljünk a lokalizációra, és hogy képesek legyünk helyben, azonnali terméktámogatást nyújtani.”
Az iroda egy demonstrációs teret is magába foglal, ahol az ügyfelek megtekinthetik, és ki is próbálhatják a Hikvision termékeket. Ezen túl egy előadóterem is található benne, ahol tanulhatnak a Hikvision élvonalbeli technológiáiról.
„Értékelve az elmúlt évek során a partnereinktől kapott folyamatos támogatást és segítséget, úgy éreztük, hogy most érkezett el az idő arra, hogy megnyissuk dél-afrikai létesítményünket, ezzel még közelibbé téve összefogásunkat.” – folytatta Dong – „ Az iroda segíteni fog a Hikvision számára, hogy a kategória legjobb terméktámogatását nyújtsa a helyi partnerei számára. Nagy bizakodással nézünk a jövőbe az afrikai régióban.”

Related posts

Cameradepo.hu - IP kamera, NVR rögzítő kedvező áron