Barion Pixel
hikvision

Integráció a Control4 okos otthon megoldásaival

A Hikvision 2016 Január 14-én jelentette be, hogy parnerségre lépett a házautomatizációs rendszerek piacvezető szereplőjével, a Control4-gyel, hogy csúcsminőségű megfigyelő rendszerei elérhetővé váljanak az okos otthonok piacán is. A Hikvision kamerák könnyedén integrálhatók a Control4 okos otthon operációs rendszerébe, rengeteg új funkciót adva hozzá a már eddig is elérhető számtalan opcióhoz, amelyekkel a felhasználók vezérelhették és automatizálhatták otthonuk világítását, a zenelejátszást, a biztonsági rendszert, és az energiafelhasználást is.
A Control4 már tíz éve szállít okos otthon termékeket, rendszerük világszerte több mint 200,000 ügyfél otthonában van jelen. Több mint 3400 professzionális telepítőjük nemzetközi hálózatával a Control4 egységes platformba rendezi az otthoni hálózatba kapcsolható eszközöket, például árnyékolókat, média rendszereket, ajtózárakat, termosztátokat és biztonsági kamerákat. A csatlakoztatott eszközöket egy közös, érintőkijelzőről, távirányítóról, vagy okostelefon alkalmazásból elérhető operációs rendszeren keresztül vezérelheti a felhasználó. Természetesen távoli felügyelet is elérhető azoknak, akik éppen távol vannak otthonuktól és szeretnék élvezni annak nyugalmát, amit az a képesség ad, hogy bármikor vethetnek egy pillantást gyermekeikre, idősebb szüleikre, vagy háziállataikra.
„A távoli megfigyelés nagyon fontos szempont az ügyfeleink számára” – jegyezte meg Noel Gouff, a Control4 üzletfejlesztésért felelős főigazgatója.
Egy a cég által nemrégiben készített felmérés azt mutatta, hogy az amerikai otthontulajdonosok 92%-a biztonságosabban érezné magát, ha megfigyelhetnék és kontrollálhatnák otthonukat bárhol járnak is a világon.
A Hikvision IP kamerái kiváló képminőségükkel, kiemelkedő teljesítményükkel és esztétikus megjelenésükkel különösen jól illeszkednek a Control4 termékek családjába. Több mint 40 támogatott Hikvision modell található a Control4 online meghajtóprogram adatbázisában, többek közt a népszerű, 3 megapixeles kültéri dome kamera, a DS-2CD2132-I. Az elérhető biztonsági kamera modellek nagy választéka is egy fontos szempont, ami a Hikvision kamerákat olyan vonzó választássá teszi bárki számára, aki okos otthonát tervezi.
„Az közös munka az olyan partnerekkel, mint a Hikvision rendkívül fontos a számunkra, mivel mi az együttműködő eszközök elve mellett vagyunk elkötelezettek: a Control4 egy nyitott ökoszisztéma. A minél több partnerrel való együttműködés azt jelenti, hogy az ügyfeleink számára több választható eszköz válik elérhetővé” – magyarázta Mr. Geuff.
A Hikvision alkalmazásprogramozói interfésze (API-ja) megegyezik az összes terméke esetében, ezzel megkönnyítve az együttműködést minden egyéb gyártó eszköze számára is.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Related posts

Cameradepo.hu - IP kamera, NVR rögzítő kedvező áron
Verified by MonsterInsights