Barion Pixel
hikvision

Extra nagy dinamikájú „LightFighter” WDR IP kamerák a Hikvisiontől

A LightFighter szériás kamerák kristálytiszta képet- és valós színhűséget biztosítanak nagyon erősen megvilágított, és nagyon magas kontrasztú környezetben is.
A Hikvision a LightFighter széria 2 megapixeles Smart IP kameráival még magasabbra tette a lécet az extrém magas kontrasztú képalkotás terén. A sorozat mind a hét kamerája a Hikvision új, ultra-magas, 140dB-es WDR technológiájával rendelkezik, ezzel az iparág vezető képalkotási képességét biztosítva nagyon világosan megvilágított-, és nagyon magas kontrasztú körülmények esetén. A fejlesztés eredményeképp tiszta, részletgazdag képek készíthetők olyan megvilágítási viszonyok közt is, amelyekkel a hagyományos WDR kamerák már nem boldogulnának.
A LightFighter szériát hét darab 2 megapixeles kamera alkotja, melyek a Hikvision ultra-magas WDR technológiájának segítségével leküzdik még az extrém háttérfényű és a nagyon magas kontrasztú jelenetek által jelentett képalkotási akadályokat is. Az új modellek között találhatunk egy Smart Box IP kamerát, két kültéri csőkamerát, két kültéri dome kamerát és egy pár PTZ dome kamerát is, utóbbiakat 36x zoom-mal. Mind a hét LightFighter kamera képes full 1920 x 1080-as HD képet szolgáltatni stabil 60 képkocka/másodperc (FPS) mellett.
A LightFighter kamerák teljesítményének kulcsa az iparág legfejlettebb WDR rendszerében rejlik, ami lehetővé teszi a kamerák számára, hogy a megfigyelt jelenetet nagy részletességgel örökítsék meg azokon a területeken is, ahol a megvilágítás intenzitása jelentős mértékben ingadozik a képen belül, például mivel egy háttérben található erős fényforrás miatt nagyon sötét, és nagyon világos területek is megtalálhatók a látómezőben.
Habár erre a problémára a hagyományos CCTV kamerák esetében a WDR egy általánosan elterjedt megoldást nyújt, a LightFighter széria 140dB-es WDR megoldása százszor olyan hatékony képminőség javítást biztosít, mint a hagyományos kamerák 120dB-s WDR megoldásai. A LightFighter kimondottan javasolt intenzív háttér-világítású helyzetekbe, így kamerái ideálisak ablakok, vagy bejárati ajtók felé fordítva is.
A LightFighter kamerák a Hikvision teljes SMART funkcionalitásával rendelkeznek, beleértve az arcfelismerést, a behatolás-érzékelést, a vonalátlépés-érzékelést, rendszámtábla-felismerést, és az objektumszámlálást is, amely lehetővé teszi a kamerák számára, hogy hiba nélkül érzékeljenek bármely mozgó objektumot, és kövessék azt a kamera látómezején belül.
A Hikvision Smart NVR-jeivel, és az iVMS-5200 professzionális video menedzsment szoftverével a Hikvision teljes Smart kínálata úgy lett felépítve, hogy megállja a helyét a biztonságtechnikai piac bármelyik szegmensében, legyen az a kereskedelem, az ipar, vagy akár a bank szektor.
A LightFighter modellek

  • A DS-2CD4025FWD-(A)(P) 2 megapixeles SMART Box IP kamera Auto Back Focus és P-Iris funkciókkal is rendelkezik.
  • A DS-2CD4A25FWD-IZ(H)(S) 2 megapixeles SMART kültéri IP csőkamera motorizált varifokális (változtatható látószögű) lencsével, Smart Focus funkcióval-, és 100 méteres éjszakai látótávolsággal is rendelkezik, valamint fűthető, és mind audio-, mind pedig riasztó ki- és bement is található rajta.
  • A DS-2CD4625FWD-IZ (H)(S) egy vandálbiztos SMART kültéri IP csőkamera, IP66 házzal, és 150m-re növelt infra látótávolsággal.
  • A LightFighter széria két kültéri dome kamerával is rendelkezik, az egyik ezek közül a DS-2CD4525FWD-IZ (H), mely automatikusan kapcsoló IR CUT szűrővel lett ellátva, fűthető, éjszakai látótávolsága 50 méter.
  • A DS-2CD4125FWD-IZ az előző modellel azonos képességekkel bír, de az IR távolsága „csak” 30 méter.
  • A LightFighter sorozat csúcsán két PTZ dome IP kamera található. Mindkettő 1/3”-os HD CMOS szenzorral, 36x-os optikai zoommal, és IK10-es vandálbiztos házzal rendelkezik. A SMART funkciók közül a SMART Tracking és a SMART Detection is elérhető mindkét modell esetében. A két kamera közt az alapvető különbség az, hogy míg a DS-2DF6236V-AEL nem rendelkezik infra ledekkel, addig a DS-2DF8236IV-AEL a beépített IR ledek segítségével akár 200 méterre is ellát.

Related posts

Cameradepo.hu - IP kamera, NVR rögzítő kedvező áron