Dahua NVR Rögzítő - NVR608-32-4KS2 (32 csatorna, H265, 384Mbps rögzítés, HDMI+VGA, 2xRJ45, 4xUSB, 8xSata,eSata,I/O,Raid)

 • 32 x 12 Megapixel maximum a rögzíthető csatornák száma
 • 1x VGA + 2 x 4K HDMI videó kimenet
 • 8 db SATA csatlakozó
 • 8 TB maximális méretű HDD fogadása
 • H265+. H265. H264+. H264 videó tömörítés
 • 384 Mbit/s rögzítési sávszélesség
 • 4 db USB csatlakozó
 • Nincs PoE támogatatás
 • Rendelkezik ONVIF támogatással
 • Folyamatos rögzítésre képes
 • Van P2P a NAT-olt hálózatokból való eléréshez
 • Képes a kamerák hangcsatornájának rögzítésére
 • Microsoft Windows operációs rendszerek támogatása
 • Belső tápegység
 • Ingyenes gyártói DDNS támogatással nem rendelkezik
 • Megfelelő kamerák esetén képes a mozgás érzékeléskor történő rögzítésre, de ONVIF kompatibilitás esetén csak folyamatos rögzítésre képes

Elérhetőség: Készleten

Nettó ár: 354 717 Ft Bruttó ár: 450 490 Ft
32 csatornás hálózati rögzítő (NVR) IP kamerák rögzítéséhez


 


- 384Mbps sávszélesség


- H.265/H264 tömörítés


- dual stream


- 2xHDMI(3840x2160) és 1xVGA kimenet (1920x1080)- Rögzítés: 12MP-ig


- Visszajátszás: 128Mbps/Raid 5 , 64Mbps/szimpla módban


- Kétirányú hang


 -Riasztás be-/kimenet: 16/8- 2x USB 2.0 és 2x USB3.0


- 2x RJ45 port: 10/100/1000


- 1x eSata port


- 1x RS232


- 1x RS485


- mozgásérzékelés, privát zónák, szabotázs


- 8x Sata HDD hely (max. 8TB/slot)


- Raid támodatás: Raid1/5/6/10


- Tápellátás: 230VAC


- Működési hőmésrséklet: -10ºC~55ºC


- Hálózati elérés: webböngésző, Kliens program


- Mobil elérés: IPhone, Android


- Központi felügyeleti szoftver (CMS)


 


 
 


 


 


 
]]>
Kiszállítás
 • A csomagok kiszállítását a GLS valamint az MPL futárszolgálatok végzik.
 • MPL futár díja: 1.690,-Ft
 • GLS futár díja: 1.690,-Ft
 • Ingyenes szállítás: 20.000,-Ft feletti rendelés esetén a csomagodat ingyenesen is házhoz szállíthatjuk neked.
?
Támogatás
 • Telefonon elérhető ügyfélszolgálat
 • Részletes termékleírások
 • Jól érthető ismeretők, kézikönyvek
 • Letölthető szoftverek az oldalainkon
 • Telefonos segítség a beállítási problémák elhárításához
 • Minimum 1 év forgalmazói garancia
%
Árgarancia Egy versenytársunk olcsóbban kínálja?ÁTTEKINTÉS

Videó felbontás

A Dahua NVR608-32-4KS2 egyszerre több kamera élőképének rögzítésére is alkalmas, egészen pontosan 32 x 12 Megapixel maximum felbontású felvételek rögzítésre képes. A felvételeket készítheti mozgás érzékelésre vagy akár folyamatos rögzítéssel és mindkettő esetben alkalmas a körkörös rögzítésre, azaz a régi felvételeket automatikusan törli és az újakat helyezi el a felszabadult tárhelyen.

A Dahua NVR608-32-4KS2 a kamerákkal való kommunikáció során a kamerák kettő videó adatfolyamát is felhasználja. Amikor osztott képernyőben nézzük a rá kötött monitoron/televízión keresztül a kamerák képét, akkor a felbontását legjobban kiszolgáló substream, azaz másodlagos videó stream-et jeleníti meg. A háttérben történő rögzítéshez viszont a fő adatfolyamot, a mainstream-et használja. Amikor egy kamera teljes képernyőn való megnézését szeretnénk és az alkalmazott monitor/tv is biztosítja ehhez a megfelelő felbontást, automatikusan a fő videó adatfolyamot jeleníti meg.

A visszajátszáskor mindig a rögzített képanyagot jeleníti meg, ezért a lejátszandó anyag felbontása meghatározza az egyidejűleg visszajátszható csatornák számát is. Ennél az NVR-nél ez egészen pontosan lehet.

ONVIF kompatibilis kamerák esetén a vide felbontásánál ügyelni kell arra, hogy a substream ne legyen 640x480p felbontás alatti ill. feletti, mert akkor az NVR nem tudja megjeleníteni a nem megfelelő formátumú videó adatfolyamot.

Mozgás érzékelés

A Dahua NVR608-32-4KS2 képes a megfelelő kamerák használatakor mozgás érzékelésre történő felvétel készítésre. A mozgás érzékelést viszont nem az NVR végzi, hanem a kamerák látják el ezt a feladatot. A Dahua NVR608-32-4KS2 állandó összeköttetésben áll az ugyancsak Dahua márkájú kamerákkal, így azok mozgás detektálása esetén gyakorlatilag azonnal, néhány milliszekundumos késleltetéssel megkapja a jelet a felvétel készítésére. Hogy ez a késleltetés se okozzon gondot a felvételek készítése során és így a legoptimálisabb időben kezdődhessen el a felvételek készítése, az NVR előrögzítést alkalmaz.

Az előrögzítés lényege leginkább a timeshift-hez hasonlít. Az NVR folyamatosan rögzíti az eseményeket, de az előrögzítési időn túli eseményeket automatikkusan törli. Ha az előrögzítési idő pl. 5 másodperc, mindig csak 5 másodperccel korábbi felvételek állnak rendelkezésre a mentéshez. Amint a kamera mozgást érzékelt, az NVR nem törli az 5 másodpercnél régebbi anyagot, hanem eltárolja az aktuális felvételt a korábban megadott hosszal. A készíthető felvételek hosszát mozgás érzékelés esetén saját magunk állíthatjuk be. Amint vége a rögzítésnek, kezdődik elölről a ciklus. Néhány másodperc szünet és a felvételek újra készíthetővé vállnak.

ONVIF kompatibilis kamerák esetén a mozgás érzékelés nem működik, pontosan a fent leírt kommunikációs forma miatt. Amennyiben ONVIF kompatibilis kamerákat telepítünk a Dahua NVR608-32-4KS2 kizárólag folyamatos rögzítésre lesz képes. Kivételt képeznek ez alól azon kamerák, amelyekben engedélyezve megtalálható a "Dahua protokoll", amelynek köszönhetően az NVR gyári Dahua kameráknak látja őket.

Amennyiben mozgás érzékelést szeretnénk  használni a Dahua NVR608-32-4KS2 típussal, lehetőségünk van kamera darabonként maszkolni a képtartalom egyes részeit. Ilyenkor a beállítások egyenesen a kamerára kerülnek kiírásra, azaz a mozgás érzékelés összes paraméterét a kamera tárolja, nem pedig az NVR.

Hálózati kapcsolat

Ebben az NVR-ben 1 db normál RJ45 port található, amelyen keresztül routerhez vagy normál swtich-hez csatlakoztathatjuk. A használni kívánt kamerákat nem kell hozzá bekábelezni azokat ugyancsak a routerhez vagy switch-hez kell csatlakoztatni. Amennyiben a kamerák WiFi képesek, azok a hálózat valamelyik WiFi hotspotjához konfigurálhatók és az NVR-rel IP címük alapján találják meg egymást.

Amennyiben a kamerák fizikailag nem az NVR-rel azonos helyi hálózatba kötve találhatók, de rendelkeznek publikus IP címmel bíró internet eléréssel, a Dahua NVR608-32-4KS2 képes rendszert alkotni velük. Ilyenkor a távoli IP cím vagy DDNS hosztnév és a nyitott portok segítégével a távoli kamerákat is felvehetjük a kiválasztott csatornákhoz. A távoli rögzítés esetén ügyelni kell a stabil és kellően gyors internet elérésre mindkettő irányból.

Hang támogatás

A Dahua NVR608-32-4KS2 minden jelenleg gyártott és audio támogatással rendelkező Dahua IP kamera hanganyagát képes tárolni a rögzített videostream anyagával együtt. Ennek feltétele, hogy a kamerák és az NVR is az utolsó, legfrissebb firmware-rel legyenek felszerelve.

Mivel az NVR nem kódolja újra a kamerák felől érkező videó anyagot, a hangot is a már kapott videó adatfolyammal együtt tudja rögzíteni. Tehát valójában a hang rögzítéshez való átadása a kamerák feladata. Emiatt vannak olyan régebbi vagy új gyártású, de régebbi friwmare-rel rendlekező kamera típusok, amelyek használata esetén ezért nem készül a videó mellé hangsáv is.

A Dahua gyártó Imou márkajelzéssel ellátott kamerái nem mindegyike képes együttműködni a Dahua hálózati videó rögzítőivel. Ezen típusok tulajdonságainál külön jelezve van, ha Dahua kompatibilis kamerákról van szó, amiből egyenesen következik, hogy lehetőleg ne párosítsuk őket együtt, hacsak nincs konkrét információt zökkenőmentes használhatóságról.

Bárhonnan elérhető

A Dahua NVR608-32-4KS2 mint minden klasszikus hálózati videó rögztő is elérhető bármilyen internethozzáféréssel rendelkező eszközről, így okostelefonról, tabletről és PC-ről akár böngészővel is. Ennek alapfeltétele, hogy az NVR oldalán használt internet előfizetéshez az internet szolgáltató biztosítson publikus IP címet. Az NVR ezzel az IP címmel és az általa használt nyitott portok segítségével hozzáférést biztosít élőképéhez, a rögzített felvételekhez és a webes konfigurációs kezelő felületéhez is. A port átirányításhoz szükséges hálózati beállításokról itt olvashatsz. Ha az internet előfizetéshez a szolgáltató nem biztosít fix IP címet, az NVR által nyújtott DDNS támogaqtás használata biztosíthatja a stabil elérést. A távoli eléréshez szükség lesz egy DynDNS vagy NO-IP hosztnévre, ami a változó IP cím problémát tudja megoldani. Amennyiben további segítségre lenne szükséged a távoli elérés biztosításához, ügyfélszolgálatunk szívesen segít a probléma megtalálásában és elhárításában.

DDNS támogatás

A Dahua NVR608-32-4KS2 IP kamerához a gyártó nem biztosít ingyenes DDNS hosztnevet, de ettől még nem kell lemondanod a távoli elérés lehetőségéről. Nyugodtan használhatod hozzá a két legnagyobb DDNS szolgáltató egyikét a távoli elérés biztosításához. A DynDNS vagy a NO-IP megfizethető áron biztosít tetszőlegesen létrehozható hosztneveket számodra, de éves díjfizetés mellett tőlünk is igényelhetsz DDNS hosztnevet. A DDNS hosztnév (Dynamic Domain Name Service) lényege, hogy a szolgáltató által adott, de állandóan változó publikus ip cím helyett egy megjegyezhető, állandó domain nevet biztosít a mindennapi használatra. Hiába változik az IP cím, a kamera mindig ugyanazon a hosztnéven érhető el. A kamerában található egy kliens, amely időzítetten ellenőrzi, hogy az adott pillanatban mi az internet előfizetés aktuális ip címe és ha az eltérő a korábban használttól, jelzi azt a DDNS szerver irányába.

A szogláltatás csak akkor működik megfelelően, ha az internet szolgáltató nem NAT-ol az előfizetésen és valóban biztosít egy publikus IP címet. NAT-olás esetén a DDNS sem biztosítja a távoli elérést. A használata előtt mindenképpen győződj meg róla, hogy az internet szolgáltatód használ-e NAT-ot feléd, vagy nem. Ha NAT-ol, kérd annak beszüntetését!

P2P támogatás

A Dahua NVR608-32-4KS2 rendelkezik P2P támogatással. A P2P (Peer to Peer) protokoll lényege, hogy egy köztes szerver segítségével össze tudja kötni a két oldalt, így a kamerát és a felhasználót akkor is, ha az internet szolgáltató NAT-olna az internet előfizetésen és nem adna publikus IP címet hozzá. A P2P használatakor a kamera érzékeli, hogy élő internet kapcsolat érhető el a hálózatban, így felépíti a logikai kapcsolatot a gyártó szervere felé. Élőképet nem oszt meg ilyenkora, csak a csatlakozás útvonalát készíti elő. Távoli elérés esetén, amikor pl. mobil alkalmazással szeretnénk a kamerával kapcsolatot létrehozni, az alkalmazás ezt a korábban létrehozott kapcsolatot kérdezi le a szerverről, majd név és jelszó birtokában bejelentkezik a kamerára. Ilyenkora a kamera élőképet és korlátozott funkcióhasználatot biztosít távolról való kapcsolódás esetén is.

Kezelőfelület

A Dahua NVR608-32-4KS2 kezelőfelülete a Dahua más termékeihez hasonlóan letisztult és ennek köszönhetően könnyen használható vezérlési lehetőséget biztosít. Az NVR teljes körű konfigurálásához szükség van egy monitorra vagy televízió készülékre, de a későbbi használat már böngészőből vagy mobil applikációból is történhet. Böngészőből Windows operációs rendszer használata esetén az Internet Explorer 11 vagy újabb verziójának használata vehető igénybe. Androidon, iOS operációs rendszeren mobil applikációból a gDMSS használható, PC-n pedig SMARTPSS biztosítja a megfelelő használatot.

A kezelőlfeületről beállíthatunk minden NVR által biztosított funkciót. Állíhatunk a videó beállításon, a riasztás területeket kijelölhetjük, finomhangolhatunk a mozgás érzékelési szintjén, konfigurálhatjuk a hálózati beállításokat is. Az alábbi képanyagok ízelítőt adnak a Dahua NVR-ek kezelő felületéről.

ONVIF

A Dahua NVR608-32-4KS2 a gyártó közlése szerint rendelkezik ONVIF kompatibilitással, de hogy ez mennyire segít a más eszközökkel való együtt működésben, csak a próbát követően fog kiderülni. Ennek egyszerű.

Nagyon sokan tévesen azt hirdetik hogy a ONVIF egy szabvány. Pedig az ONVIF nem szabvány! Az ONVIF mindössze egy olyan protokoll gyűjtemény, egy ajánlás, amelyet egy erre a célra létrehozott nonprofit szervezet hívott életre azzal a céllal, hogy a különböző gyártók különböző IP termékei között átjárhatóságot biztosítsanak vele. Viszont nincs audit, nincs aki ellenőrizné a megfelelőséget, nincs aki tanúsítványokat adna arról, hogy az aktuális gyártó elegett tett-e a leírtaknak. Hiszen a szabvány attól szabvány, hogy le van írva a teljesítendő minimum és annak betartásáról egy alapos ellenőrzés után tanúsítvány kerül kiállításra. Vagy megfelel neki, vagy nem. Mivel az ONVIF esetén ez nem történik meg, nem beszélhetünk szabványról. Minden gyártó saját bevallásában kell bízni, hogy az ő terméke megfelel-e az ONVIF ajánlásainak, vagy sem. Általában még a valódi márkát előállító gyártók sem megbízhatók ebből a szempontból. Mit mondjunk akkor a "hazai gyártók" importált, logózott, noname termékeiről... Az, hogy két termék valóban kompatibilis-e egymással vagy sem, csak a használat során fog kiderülni.

A Dahua NVR608-32-4KS2 képes a valóban ONVIF kompatibilitással rendelkező kamerák élőképének rögzítésére, de akár a PTZ parancsainak kezelésére is. ONVIF kamerák esetén a rögzítés viszont csak folyamatos lehet, azaz az NVR csak a mozgás érzékelés nélküli folyamatos rögzítést támogatja. Amennyiben mozgás érzékelésre kell a felvételeket készíteni, mindenképpen a Dahua saját kamerái közül válogass. Ide kattintva el tudod érni a listát.

Garancia - Jótállás

Ehhez termékhez 3 év magyarországi garanciát, azaz jótállást és szavatosságot vállalunk. A lejárat határideje a kiállított számlánkon szereplő teljesítést követő 3 év. A jótállási és szavatossági feltételeket ide kattintva tudod elolvasni. Ha a termék rendeltetésszerű használata során hibát észlelsz, jelezned kell ügyfélszolgálati telefonszámunkon vagy levélben felénk. Ezután lehetőség szerint csomagold be eredeti dobozába a készüléket tartozékaival együtt, készíts részletres leírást a hibáról, helyezd el a csomagban vagy csomagon a leírást és postázd el címünkre a termékkel együtt. A részletes leírás valóban részletes legyen. A "nem indul el" pl. nem részletes leírás. A részletesség terjedjen ki az üzemeltetés, tápellátás, általános használat körülményeire is, pl. hol milyen toldóval kapott áramot a készülék és a tapasztalt hiba milyen jellegű volt. A becsomagolás során törekedj arra, hogy a termék ne sérüljön a szállítás során. A rosszul csomagolt termék garanciális javítását azonnal elutasítjuk. Pl. egy kartondobozba rakott, de abban a helytelen csomagolás miatt lötyögő, ide-oda hánykolódó eszköz a szállítás közben is elszenvedhet olyan sérülést, amely további, nem garanciális eredetű meghibásodást okozhat. A helyesen becsomagolt és visszaküldött terméket megvizsgáljuk és amennyiben nem áll fenn olyan tényező, amely kizárná a jótállási felelősséget, úgy a hibás terméket javítjuk, vagy szükség esetén egy másik, hibátlan termékre cseréljük.

Adatlap
CSZ BIZDAHNVR608324KS2
Modell neve Dahua NVR608-32-4KS2
Mûködési környezet Beltéri
Méret 440x451x95mm
Rendszer IP
Videó tömörítés H265+. H265. H264+. H264
ONVIF támogatás Rendelkezik ONVIF támogatással
Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows
Támogatott böngészők Internet Explorer
P2P Van
Ingyenes gyártói DDNS Ingyenes gyártói DDNS támogatással nem rendelkezik
PoE (Power Over Ethernet) Nincs PoE támogatatás
Rögzítési csatornaszám 32 x 12 Megapixel maximum
Lejátszási csatornaszám Nem elérhető
Hangrögzítés Képes a kamerák hangcsatornájának rögzítésére
Rögzítés mozgás érzékelésre Megfelelő kamerák esetén képes a mozgás érzékeléskor történő rögzítésre, de ONVIF kompatibilitás esetén csak folyamatos rögzítésre képes
Rögzítés folyamatos módban Folyamatos rögzítésre képes
Rögzítési sávszélesség 384 Mbit/s
USB csatlakozó 4 db
HDD csatlakozók száma 8 db
Merevlemez maximális mérete 8 TB
Videókimenet 1x VGA + 2 x 4K HDMI
Online felhasználók 3 egyidejű felhasználó
Szoftver nyelv Magyar nyelvű
Kézkönyv nyelv Magyar nyelvű
Tanúsítványok IC,CE,FCC,RoHS

Talán a következő termékek is érdekelhetnek: