Barion Pixel
hikvision

A hollywoodi Sunset Plaza Hotel 24 órás video megfigyelését a Hikvision biztosítja

A Los Angelesi Sunset Plaza Hotel Március 29-én jelentette be, hogy partnerségre lépett az Észak-Amerikai biztonsági termékek vezető, innovatív gyártójával, a Hikvision-nel, a szálloda video megfigyelési rendszerének kialakítása céljából. A nyüzsgő környéken elhelyezkedő hotelnek nagy szüksége volt megbízható, felhasználóbarát kamerákra és rögzítőkre, amelyek lehetővé teszik a dolgozóinak, hogy minden időben szemmel tartsák a létesítményt és környékét. A megállapodás részeként számos Hikvision modell védi a hotel vendégeit, egyben professzionális eszközöket nyújtva a személyzetnek a szálloda gördülékeny üzemeltetéséhez.
A hotel kinőtte korábban használt analóg rendszerét, és azt olyan kamerákra kívánták lecserélni, amelyek rendkívül széles spektrumon kínálnak magas minőségű képeket, nagyon eltérő kültéri- és beltéri viszonyok között. Szintén nagyon fontos szempont volt az is, hogy az új rendszer felhasználói felülete az alkalmazottak számára könnyen megtanulható legyen.
„Olyan megoldást akartuk, amelyet működtetési- és biztonsági szempontból egyaránt használni tudunk” – magyarázta Brenda Elias, a Sunset Plaza menedzsere.
A hotel végül több, mint húsz Hikvision IP kamerát telepített a szálloda egész területén, melyek mindegyike az adott pozíció igényeihez lett kiválasztva. A DS-2CD2332-I, a Hikvision szabadalmaztatott EXIR infravörös technológiájával például a parkoló garázsban került felhasználásra, ahol így éjszaka is biztosítja a rendszámtáblák leolvashatóságát. Egy 3 megapixeles halszemoptikás kamera, a DS-2CD6332FWD-I, a főbejáratra történő 360°-os rálátást biztosítja. A DS-2CD2132F-I-hez hasonló modellek pedig a többi hotelbejáratnál kerültek telepítésre, ahol a nagyfelbontású, valósidejű, HD video elengedhetetlen.
A Sunset Plaza Hotel-ben telepítésre került Hikvision rendszerről szóló esettanulmány a következő linken érhető el (angol nyelven):
http://overseas.hikvision.com/ueditor/net/upload/2016-03-29/5afed62e-17bd-44cb-bd43-ef82f8c43e4c.pdf

Related posts

Cameradepo.hu - IP kamera, NVR rögzítő kedvező áron