Barion Pixel
hikvision

A Hikvision nyerte a One Asia Awards aranyérmét

A Hikvision – az innovatív video megfigyelési termékek globális piacának vezető gyártója – szingapúri divíziója nyerte a nagy presztízsű One Asia Awards 2015-ös aranyérmét. A zsűri a cég térségben elért kiemelkedő értékesítési volumene mellett a rendkívül magas szintű terméktámogatást, és a helyi nyelveket támogató megoldásokat is értékelte.
Derek Yang – a Hikvision ázsiai piacért felelős igazgatója – szerint „az általunk vásárlás előtt- és után egyaránt biztosított terméktámogatást kis- és nagy vásárlóink egyaránt nagyra értékelik, a technikai kérdésekkel kapcsolatban nyújtott professzionális konzultációs szolgáltatásainkkal egyetemben. Ez egy nagyon fontos összetevője volt annak a sikernek, amit a piacunkon elértünk”.
A One Asia Awards-ot 2011-ben alapította az APF csoport (mely helyi vállalkozásokból áll, és azzal a céllal jött létre, hogy a térség cégeinek összefogásával elősegítse azok közös fejlődését). A díj célja az, hogy elismerje a közösségért, és a környezetért áldozatokat hozó, sikeres ázsiai vállalkozásokat, és hogy népszerűsítse más üzleti szereplők számára is a közösségtudatosságot, az innovációt, és a fenntartható fejlődést.

Related posts

Cameradepo.hu - IP kamera, NVR rögzítő kedvező áron