Barion Pixel
hikvision

A Hikvision DS-2DF8836IV-AELW Ultra HD IP kamerája nyerte az ISC West 2016 új termék díját Las Vegasban

A világviszonylatban is az IP kamera piac első számú szereplője, a Hikvision Ultra HD, 4K, Forgatható és zoomolható (PTZ) kamerája nyerte a Security Industry Association (SIA) által zsűrizett kategóriák közül az egyik legnagyobb elismerést jelentő, legjobb új terméknek járó díjat. Ezzel ez a modell a HD megapixel IP kamera kategória legjobbja lett.
A díj 1979 óta ismeri el a biztonságtechnikai ipar élet- és vagyonvédelemre szolgáló leginnovatívabb termékeit és megoldásait. A kategóriák győzteseit évente jelentik be az ICS West kiállításon Las Vegasban.
A Hikvision győztes terméke, a DS-2DF8836IV-AELW jó néhány előnyös tulajdonsággal bír, beleértve az Ultra HD 4K képfelbontást, amelyet valós időben, 30 képkocka/másodperc (fps) mellett képes biztosítani, továbbá a valós nagydinamikájú képalkotást (WDR), 36x optikai zoomot, IP66 és IK10 védettséget és a 200 méteres éjszakai látótávolságot. A kamera különböző okosfunkcióival (VCA, ROI, Smart Tracking) is kiemelkedik a mezőnyből.
Ez a győzelem is a Hikvision kutatás-fejlesztési részlegének munkáját dicséri, és demonstrálja a gyártó vezető pozícióját a vállalati szintű, nagy teljesítményű biztonságtechnikai termékek piacán.

Related posts

Cameradepo.hu - IP kamera, NVR rögzítő kedvező áron