Barion Pixel
hikvision

A Hikvision bemutatta Value Plus video megfigyelő termékeit

A Hikvision, a video megfigyelési termékek innovatív, piacvezető gyártója 2015 decemberében mutatta be új, Value Plus termékvonalát az Egyesült Államokban. A sorozat 2- és 4 megapixeles kültéri- és beltéri kamerákból áll, melyek olyan funkciókkal bírnak, amelyek eddig jellemzően csak a professzionális termékek esetében voltak elérhetők, ugyanakkor áruk a költséghatékony termékeknél megszokott tartományban maradt. A sorozat termékei rendelkeznek a Hikvision Basic Smart Suite-re keresztelt intelligens videotartalom analízis algoritmusaival, kivételesen nagy dinamikájú (WDR) képpel, és H.264+ tömörítési eljárással is.
A Value Plus termékvonalát a Hikvision a költséghatékony Value szériájának sikerére építve hozta létre, hogy a professzionális Smart sorozat innovációit ezzel elhozza a tömegtermékek közé is.
„A Value Plus termékvonal példátlan ár/érték arányú megoldást nyújt azoknak, akik nagy tudású video megfigyelő rendszert keresnek „ – magyarázta Bob Germain, a Hikvision USA termékmenedzsmentért felelős igazgatója.
Azokon a piacokon, amelyeken nagy szükség van a biztonságra, de limitált költségvetéssel rendelkeznek (például az oktatás, vagy a kiskereskedelmi piac), a Value Plus sorozat lehetővé teszi, hogy robosztus, megbízható kamera rendszereket építhessünk ki, alacsony költségek mellett.
A Value Plus kamerák funkcionalitása semmi máshoz nem hasonlítható ezen az árszinten. A 2 megapixeles modellek 1080p felbontást kínálnak 30 képkocka/másodperc (FPS) mellett, a 4 megapixeles modellek pedig 2688×1520 képpontot 20FPS-en. Még nagy kihívást jelentő fényviszonyok mellett is magas minőséget képesek elérni, nappal és éjszaka is. A kamerák 120 dB-s WDR-rel (széles dinamika tartomány) vannak felvértezve, és nagyteljesítményű EXIR-, vagy standard infra LED-ekkel is elérhetők, akár 45 méteres bevilágítási távolságig. A Hikvision speciális H.264+ tömörítési algoritmusa csökkenti a video folyam sávszélesség igényét, és a Value Plus kamerák tökéletes kiegészítői a Hikvision professzionális plug and play NVR-jeinek is.
A szintén bevezetett Basic Smart Suite pedig az intelligens feldolgozó algoritmusokat hozza el még a legegyszerűbb kamerarendszerhez-installációkhoz is. Az érintett kamerák támogatják a vonalátlépést és a behatolás-érzékelési zónákat, ezzel jelentősen megnövelve a megfigyelés hatékonyságát.

Related posts

Cameradepo.hu - IP kamera, NVR rögzítő kedvező áron