Barion Pixel
Uncategorized

A helyi hálózat elérése az Internetről

A DDNS szolgáltatást több eszközön is be lehet állítani.:

  1. Routeren
  2. Wansview IP kamerán
  3. Sensbase IP és hálozati videó rögzítőn

DDNS beállítása a Routeren

1

A fentiek elméletben történő alkalmazásához olvasd el a DynDNS leírásunkat.

TP-link típusú routereken lépjünk be az adminisztrációs felületre, és keressük meg a Dynamic DNS menüpontot. Válasszuk ki a kívánt szolgáltatót, ahol regisztráltunk illetve előfizettünk, majd az User Name és Password mezőbe írjuk be a fiókhoz tartozó felhasználónevet és jelszót. A Domain Name mezőbe pedig a beállított címet. Pipáljuk ki az „Enable DDNS” jelölődobozt. Majd kattintsunk a „Login” gombra, ha minden adat stimmel, akkor a „Succeeded” üzenetet láthatjuk. Ekkor kattintsunk a „Save” gombra, ezzel mentve a beállításokat. Ezek után, ha beírjuk a DDNS nevet a böngészőbe, akkor az átirányít minket a saját IP címünkre

SENSBASE IP Kamera vagy video rögzítő DDNS beállítása a kamerán/rögzítőn.

Lépjünk be a készülék beállítási közé és válasszuk ki a „Rendszer”-> „Net szolgáltatások”-at. Kattintsunk kétszer a DDNS opcióra.
3
A Router beállításához hasonlóan, válasszuk ki a kívánt szolgáltatót, majd pipáljuk ki az „Engedélyez” jelölődobozt. Írjuk be a előre beállított DDNS címünket és a hozzá tartozó felhasználónevet és jelszót, majd kattintsunk az „Ok” gombra. Ezek után, ha beírjuk a DDNS címünket már a rögzítő/kamera felülete fog minket fogadni.
3

Wansview IP Kamera DDNS beállítása:

  1. Lépjünk be a kamera adminisztrációs felületére (System SET).
  2. Válasszuk ki a Hálózat (Network) menüpontot, majd ismét a Hálózat (Network) menüt.
  3. Mivel a WansView kamerák rendelkeznek gyári DDNS címmel, ezért először kapcsoljuk ki azt, majd kapcsoljuk be az „Egyéni DDNS cím” opciót. A legördülő menübe válasszuk ki a DynDNS.org értéket, majd töltsük ki a megadott adatokkal a mezőket. Ha kész vagyunk, kattintsunk az „Alkalmaz” gombra.

wansviewddns
 
A rendszer kívülről történő eléréshez az előző cikket is olvassa el: Router portjainak átirányítása a kamerarendszer számára.
 
 

 

Related posts

Cameradepo.hu - IP kamera, NVR rögzítő kedvező áron